Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:14)
Συσκευασία τροφίμων ISBN-13: 978-960-418-618-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 71.02 τιμή βιβλιοχώρας: 71.02
Τρόφιμα Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία, ποιότητα και συσκευασία ISBN-13: 978-960-418-662-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 34.75 τιμή βιβλιοχώρας: 34.75
Τρόφιμα Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία ISBN-13: 978-960-418-349-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 29.57 τιμή βιβλιοχώρας: 29.57
Τι τρώμε... Ένας επιστήμονας στην κουζίνα μας ISBN-13: 978-960-531-285-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 18.02 τιμή βιβλιοχώρας: 16.21
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία ISBN-13: 978-960-8382-22-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 9.86 τιμή βιβλιοχώρας: 8.87
Γνωρίζοντας τα τρόφιμα Τροφογνωσία, εμπορευματογνωσία ISBN-13: 978-960-8382-04-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.49 τιμή βιβλιοχώρας: 18.44
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών ISBN-13: 978-960-351-687-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.36 τιμή βιβλιοχώρας: 22.82
Μαθαίνοντας τι είναι οι τροφές μας ISBN-13: 978-960-7530-72-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 16.23 τιμή βιβλιοχώρας: 16.23
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα ISBN-13: 978-960-411-524-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 30.43 τιμή βιβλιοχώρας: 30.43
Συντηρώ φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέατα και πουλερικά Αποξήρανση, αλιπάστωση, κάπνιση, οξέωση, συντήρηση σε ζάχαρη και αλκοόλ, παρασκευή λουκάνικων και σαλαμιών, αρωματισμένα έλαια και όξη, ζύμωση, εμφιάλωση και κονσερβοποίηση, εξώθηση αέρα, κατάψυξη και πάνω από 50 νοστιμότατες συνταγές ISBN-13: 978-960-8455-15-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 32.15 τιμή βιβλιοχώρας: 28.94
Οι γεύσεις του Μωριά Παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου: Παρασκευή, συντήρηση, διατήρηση τροφών, ποτών, αναψυκτικών, λαχανικών, φρούτων, ζυμαρικών Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.60 τιμή βιβλιοχώρας: 9.54
Συσκευασία τροφίμων ISBN-13: 978-960-351-508-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.36 τιμή βιβλιοχώρας: 22.82
Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών ISBN-13: 978-960-312-117-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 22.32 τιμή βιβλιοχώρας: 20.09
Quality Assurance and Safety Guide for the Food and Drinks Industry ISBN-13: 978-960-7365-19-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 40.57 τιμή βιβλιοχώρας: 36.52