Τρόφιμα
Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία, ποιότητα και συσκευασία Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2016
- Σελίδες: 408
- ISBN-13: 978-960-418-662-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχει:
Σύσταση Τροφίμων, Προέλευση & Ομάδες Τροφίμων, Ασφάλεια Τροφίμων - Μόλυνση Ρύπανση και Αλλοιώσεις, Συντήρηση των Τροφίμων Μέθοδοι Επεξεργασίας, Ποιότητα & Ποιοτικός έλεγχος των Τροφίμων, Συσκευασία των τροφίμων, Ευρετήριο.
ISBN13: | 978-960-418-662-4 |
Συγγραφέας: | Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ. |
Εκδότης: | Τζιόλα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2016 |
Σελίδες: | 408 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1300 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |