Τρόφιμα

Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία, ποιότητα και συσκευασία Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2016
- Σελίδες: 408
- ISBN-13: 978-960-418-662-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 34.75 € τιμή βιβλιοχώρας: 34.75  
Περιέχει: Σύσταση Τροφίμων, Προέλευση & Ομάδες Τροφίμων, Ασφάλεια Τροφίμων - Μόλυνση Ρύπανση και Αλλοιώσεις, Συντήρηση των Τροφίμων Μέθοδοι Επεξεργασίας, Ποιότητα & Ποιοτικός έλεγχος των Τροφίμων, Συσκευασία των τροφίμων, Ευρετήριο.
ISBN13: 978-960-418-662-4
Συγγραφέας: Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Εκδότης: Τζιόλα
Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2016
Σελίδες: 408
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1300 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο