Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:43)
Η μαγειρική στην εποχή της ISBN-13: 978-960-8382-72-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 31.00 τιμή βιβλιοχώρας: 27.90
Culinary notebook: Cook with love, bake with the heart ISBN-13: 978-960-8382-73-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 9.00 τιμή βιβλιοχώρας: 8.10
Μαγειρεύουμε Η δημιουργία ISBN-13: 978-960-8382-55-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 24.00 τιμή βιβλιοχώρας: 21.60
Για μάγειρες ISBN-13: 978-960-8382-54-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 39.00 τιμή βιβλιοχώρας: 35.10
Οικονομική θεωρία Για τους επαγγελματίες του τουρισμού ISBN-13: 978-960-8382-45-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 24.00 τιμή βιβλιοχώρας: 21.60
Για ζαχαροπλάστες ISBN-13: 978-960-8382-39-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 33.84 τιμή βιβλιοχώρας: 30.46
Έλεγχος και κοστολόγηση Για τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις ISBN-13: 978-960-8382-37-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 22.42 τιμή βιβλιοχώρας: 20.18
Εκπαιδευτική και επαγγελματική αρτοποιία ISBN-13: 978-960-8382-00-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 65.00 τιμή βιβλιοχώρας: 58.50
Ζαχαρομαγειρέματα ISBN-13: 978-960-8382-31-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 22.89 τιμή βιβλιοχώρας: 20.60
Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία ISBN-13: 978-960-8382-22-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 9.86 τιμή βιβλιοχώρας: 8.87
Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας ISBN-13: 978-960-8382-23-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 50.14 τιμή βιβλιοχώρας: 45.12
Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών Food & Beverage Management ISBN-13: 978-960-8382-18-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 26.37 τιμή βιβλιοχώρας: 26.37
Ζύμες Αλμυρές & γλυκές ISBN-13: 978-960-8382-15-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 25.12 τιμή βιβλιοχώρας: 22.61
Γλωσσάριο μαγειρικής Γαστρονομικοί όροι, ιστορικές αναφορές ISBN-13: 978-960-87274-0-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 12.18 τιμή βιβλιοχώρας: 12.18
ph 10 ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική pierre herme ISBN-13: 978-960-8382-12-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 131.86 τιμή βιβλιοχώρας: 131.86
Ημερολόγιο 2009: Τρώγοντας νόστιμα & υγιεινά ISBN-13: Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 11.67 τιμή βιβλιοχώρας: 11.67
Στοιχεία οινολογίας Η τέχνη του οινοχόου ISBN-13: 978-960-8382-13-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 27.39 τιμή βιβλιοχώρας: 24.65
Μαγειρεύοντας Οι βάσεις της μαγειρικής ISBN-13: 978-960-87274-4-1 Εκδότης: Τόμος: 1 Τόμοι: 2 Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 35.51 τιμή βιβλιοχώρας: 31.95
Γνωρίζοντας τα τρόφιμα Τροφογνωσία, εμπορευματογνωσία ISBN-13: 978-960-8382-04-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.49 τιμή βιβλιοχώρας: 18.44
Τα αβγά ISBN-13: 978-960-8382-09-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 26.37 τιμή βιβλιοχώρας: 23.73
Uberlieferte Griechische Kuche Von gestern fur morgen ISBN-13: 978-960-8382-10-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 26.37 τιμή βιβλιοχώρας: 26.37
La Tradicion de la cocina Griega Un pasado con futuro... ISBN-13: 978-960-8382-11-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 26.37 τιμή βιβλιοχώρας: 26.37
Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων ISBN-13: 978-960-86928-5-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 15.52 τιμή βιβλιοχώρας: 13.97
Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα Περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα ISBN-13: 978-960-8382-08-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 19.27 τιμή βιβλιοχώρας: 19.27
Εκπαιδευτική μαγειρική Σύγχρονη μέθοδος για επαγγελματίες ISBN-13: 978-960-8382-06-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 16.38 τιμή βιβλιοχώρας: 14.74
Αρχές οικονομικής Στοιχεία μικροοικονομίας, μακροοικονομίας, κόστους, προϋπολογισμοί τουριστικών επιχειρήσεων ISBN-13: 978-960-87274-1-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 15.21 τιμή βιβλιοχώρας: 15.21
Οι διάσημες συνταγές του κόσμου ISBN-13: 978-960-8382-03-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.36 τιμή βιβλιοχώρας: 22.82
Light γλυκά ISBN-13: 978-960-8382-07-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 24.34 τιμή βιβλιοχώρας: 24.34
Ελληνική μαγειρική παράδοση Ένα παρελθόν με μέλλον ISBN-13: 978-960-87274-9-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 26.25 τιμή βιβλιοχώρας: 23.62
Μαγειρεύοντας Οι βάσεις της μαγειρικής ISBN-13: 978-960-87274-6-5 Εκδότης: Τόμος: 2 Τόμοι: 2 Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 37.54 τιμή βιβλιοχώρας: 33.78
Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs ISBN-13: 978-960-87274-8-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 21.00 τιμή βιβλιοχώρας: 18.90
Στοιχεία γενικής λογιστικής ISBN-13: 978-960-8382-05-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.18 τιμή βιβλιοχώρας: 10.96
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική Σύνθετες και πρωτότυπες συνταγές ISBN-13: 978-960-86928-9-3 Εκδότης: Τόμος: 2 Τόμοι: 2 Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 49.36 τιμή βιβλιοχώρας: 49.36
Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων ISBN-13: 978-960-8382-02-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 15.00 τιμή βιβλιοχώρας: 11.66
Ιστορία μαγειρικής και διατροφής ISBN-13: 978-960-87274-7-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 16.38 τιμή βιβλιοχώρας: 14.74
Ο οίνος στην Ελλάδα και στον κόσμο ISBN-13: 978-960-86928-6-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 30.39 τιμή βιβλιοχώρας: 30.39
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική Δημιουργικές γεύσεις με απλές και σύνθετες συνταγές ISBN-13: 978-960-86928-8-6 Εκδότης: Τόμος: 1 Τόμοι: 2 Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 49.11 τιμή βιβλιοχώρας: 49.11
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης ISBN-13: 978-960-86928-0-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 16.38 τιμή βιβλιοχώρας: 16.38
The Chef's Way All about Cookery and Confectionery in English Classes: Fruit, Vegetables, Pasta, Patisserie ISBN-13: 978-960-86928-2-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 28.40 τιμή βιβλιοχώρας: 28.40
The Chef's Way All about Cookery in English Classes: Fish, Meat ISBN-13: 978-960-86928-3-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 22.32 τιμή βιβλιοχώρας: 22.32
Τεχνικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός μαγειρείου ISBN-13: 978-960-86330-4-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 11.91 τιμή βιβλιοχώρας: 10.72
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική Δημιουργικές γεύσεις με απλές και σύνθετες συνταγές ISBN-13: 978-960-86330-2-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 49.11 τιμή βιβλιοχώρας: 49.11
Ανατομία - τεμαχισμός ISBN-13: 978-960-86330-3-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 11.91 τιμή βιβλιοχώρας: 11.91