Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης
Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Εκδόσεις: Ίων
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 279
- ISBN-13: 978-960-411-524-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.
ISBN13: | 978-960-411-524-2 |
Συγγραφέας: | Βάσσος, Δημήτρης Β. |
Εκδότης: | Ίων |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 279 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 922 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |