Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα (σύνολο:5)
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμωνISBN-13: 978-618-82812-3-3Συγγραφέας: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.Εκδότης: UnibooksΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 35.50 €τιμή βιβλιοχώρας: 35.50 €
Τεχνολογία κρέατοςΚρέας, προϊόντα κρέατοςISBN-13: 978-960-351-714-6Συγγραφέας: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 40.57 €τιμή βιβλιοχώρας: 36.52 €
Το κρέας και τα προϊόντα τουΠαραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινήISBN-13: 978-960-357-066-0Συγγραφέας: Συλλογικό έργοΕκδότης: Σύγχρονη ΠαιδείαΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 74.65 €τιμή βιβλιοχώρας: 67.18 €