Μπλούκας, Ιωάννης Γ. Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:5)
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων ISBN-13: 978-618-82812-3-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 35.50 τιμή βιβλιοχώρας: 35.50
Τεχνολογία κρέατος Κρέας, προϊόντα κρέατος ISBN-13: 978-960-351-714-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 40.57 τιμή βιβλιοχώρας: 36.52
Το κρέας και τα προϊόντα του Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή ISBN-13: 978-960-357-066-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 74.65 τιμή βιβλιοχώρας: 67.18
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων ISBN-13: 978-960-351-525-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 35.67 τιμή βιβλιοχώρας: 32.10
Συσκευασία τροφίμων ISBN-13: 978-960-351-508-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.36 τιμή βιβλιοχώρας: 22.82