Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Unibooks
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2017
- Σελίδες: 500
- ISBN-13: 978-618-82812-3-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 35.50 € τιμή βιβλιοχώρας: 35.50  
Στο παρόν βιβλίο, ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τα αίτια που προκαλούν την ποιοτική υποβάθμιση και τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με τις οποίες μπορούν να παραχθούν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή για την υγεία του καταναλωτή και ικανά να διατηρηθούν χωρίς ανεπιθύμητες μεταβολές και αλλοιώσεις.
ISBN13: 978-618-82812-3-3
Συγγραφέας: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Εκδότης: Unibooks
Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2017
Σελίδες: 500
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1041 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο