Μικροβιολογία και υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση

Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Le Monde / Les Livres du Tourisme
- Χρονολογία Έκδοσης: Απρίλιος 2010
- Σελίδες: 96
- ISBN-13: 978-960-8382-22-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 9.86 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.87  
Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλους τους σχετικούς κανονισμούς τροφίμων και διατάξεις. Το βιβλίο "Μικροβιολογία & υγιεινή στην επαγγελματική εστίαση" αναλύει όλες τις απαραίτητες θεματικές ενότητες, όπως είναι η Μικροβιολογία, η Υγιεινή Τροφίμων, η Ατομική Υγιεινή, η Υγιεινή Χώρων Επεξεργασίας, η Νομοθεσία, καθώς και το βασικό πλαίσιο του συστήματος HACCP. Ένα χρήσιμο και περιεκτικό βιβλίο για τους επαγγελματίες και εκείνους που παρουσιάζουν ερασιτεχνικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία.
ISBN13: 978-960-8382-22-0
Συγγραφέας: Κυπαρισσίου, Πάρις
Εκδότης: Le Monde / Les Livres du Tourisme
Χρονολογία Έκδοσης: Απρίλιος 2010
Σελίδες: 96
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο