Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:121)
Τρόφιμα Ένας πρακτικός οδηγός για την προστασία του πλανήτη ISBN-13: 978-960-368-253-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 13.53 τιμή βιβλιοχώρας: 12.18
Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους ISBN-13: 978-960-331-327-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 11.16 τιμή βιβλιοχώρας: 11.16
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης ISBN-13: 960-357-040-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 45.64 τιμή βιβλιοχώρας: 41.08
Ασφάλεια τροφίμων Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών ISBN-13: 978-960-12-0913-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 43.41 τιμή βιβλιοχώρας: 43.41
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων Αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον ISBN-13: 978-960-12-0981-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 38.36 τιμή βιβλιοχώρας: 38.36
Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα ISBN-13: 978-960-399-010-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 11.94 τιμή βιβλιοχώρας: 11.94
Quality Assurance and Safety Guide for the Food and Drinks Industry ISBN-13: 978-960-7365-19-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 40.57 τιμή βιβλιοχώρας: 36.52
Μηχανική τροφίμων Θεμελειώδεις έννοιες, φαινόμενα μεταφοράς, λειτουργικές μονάδες ISBN-13: 978-960-7425-28-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.99 τιμή βιβλιοχώρας: 20.99
Γενετικά μεταλλαγμένες τροφές Είναι ασφαλείς; Εσείς θα αποφασίσετε ISBN-13: 978-960-7370-82-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.18 τιμή βιβλιοχώρας: 10.96
Τυποποιημένα αρτοπαρασκευάσματα Κλαδικές μελέτες ISBN-13: 978-960-8089-15-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 536.91 τιμή βιβλιοχώρας: 483.22
Ποιοτικός έλεγχος και τεχνολογία αλιευμάτων ISBN-13: 960-357-038-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 22.31 τιμή βιβλιοχώρας: 20.08
Πρακτικός οδηγός πρόσθετων στοιχείων Αριθμοί Ε: Πρόσθετα συντηρητικά και βελτιωτικά στα τρόφιμά μας ISBN-13: Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 3.19 τιμή βιβλιοχώρας: 2.87
Τεχνολογία ζωοτροφών Ποιοτικός έλεγχος ISBN-13: 978-960-351-183-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.29 τιμή βιβλιοχώρας: 18.26
Χημεία τροφίμων ISBN-13: 978-960-7013-22-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 13.40 τιμή βιβλιοχώρας: 12.06
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων ISBN-13: 978-960-12-0558-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 17.78 τιμή βιβλιοχώρας: 17.78
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων ISBN-13: 978-960-7510-35-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 19.44 τιμή βιβλιοχώρας: 19.44
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων ISBN-13: 978-960-351-035-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 30.43 τιμή βιβλιοχώρας: 27.39
Υγιεινή του κρέατος Επιθεώρηση των σφαγίων των θηλαστικών ISBN-13: 978-960-343-265-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 30.05 τιμή βιβλιοχώρας: 30.05
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ISBN-13: 978-960-12-0147-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 10.00 τιμή βιβλιοχώρας: 10.00
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως ISBN-13: 978-960-12-0148-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 13.00 τιμή βιβλιοχώρας: 13.00
Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής ISBN-13: 978-960-405-426-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 12.18 τιμή βιβλιοχώρας: 12.18