Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:120)
Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων ISBN-13: 978-618-221-022-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 56.36 τιμή βιβλιοχώρας: 56.36
Fennema. Χημεία τροφίμων ISBN-13: 978-960-583-552-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 75.00 τιμή βιβλιοχώρας: 75.00
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία ISBN-13: 978-618-221-025-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 54.88 τιμή βιβλιοχώρας: 54.88
Φυτικά τρόφιμα. Ιχθυηρά. Γλυκαντικές ύλες ISBN-13: 978-618-209-021-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 50.00 τιμή βιβλιοχώρας: 50.00
Ζωϊκά προϊόντα. Ζωϊκά παράγωγα - Λίπη και καρυκεύματα ISBN-13: 978-618-209-019-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 50.00 τιμή βιβλιοχώρας: 50.00
Τα τρόφιμα και η θαυμαστή μηχανή του πεπτικού συστήματος ISBN-13: 978-960-625-057-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.00 τιμή βιβλιοχώρας: 10.80
Μηχανική τροφίμων ISBN-13: 978-960-418-968-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 90.04 τιμή βιβλιοχώρας: 90.04
Διατροφή και χημεία τροφίμων ISBN-13: 978-960-466-279-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 15.00 τιμή βιβλιοχώρας: 13.50
Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων και ποτών ISBN-13: 978-960-418-905-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 45.94 τιμή βιβλιοχώρας: 45.94
Υγιεινή στην επεξεργασία τροφίμων ISBN-13: 978-960-583-558-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 65.00 τιμή βιβλιοχώρας: 65.00
HACCP: Η ποιοτική προσέγγιση ISBN-13: 978-618-5252-18-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 55.00 τιμή βιβλιοχώρας: 49.50
Διαχείριση ποιότητας στις επιχειρήσεις γεωργίας, τροφίμων & ποτών ISBN-13: 978-960-456-552-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 40.28 τιμή βιβλιοχώρας: 36.25
Μικροβιολογία τροφίμων ISBN-13: 978-618-202-004-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 70.00 τιμή βιβλιοχώρας: 70.00
Μικροβιολογία τροφίμων ISBN-13: 978-618-202-013-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 30.00 τιμή βιβλιοχώρας: 30.00
Φυσικές ιδιότητες τροφίμων ISBN-13: 978-960-02-3497-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 55.00 τιμή βιβλιοχώρας: 49.50
Περιβαλλοντική βιοηθική-βιοτεχνολογία. Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα ISBN-13: 978-960-9566-45-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 9.80 τιμή βιβλιοχώρας: 8.82
Συσκευασία τροφίμων ISBN-13: 978-960-418-618-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 71.02 τιμή βιβλιοχώρας: 71.02
Τεχνολογία: Ποιότητα λιπών και λαδιών ISBN-13: 978-960-418-780-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 28.30 τιμή βιβλιοχώρας: 28.30
Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων και ποτών ISBN-13: 978-960-418-781-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 23.32 τιμή βιβλιοχώρας: 23.32
Τεχνικές γενετικής ανάλυσης Εφαρμογές στα τρόφιμα ISBN-13: 978-960-6706-67-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 28.00 τιμή βιβλιοχώρας: 25.20
Εισαγωγή στη μηχανική τροφίμων ISBN-13: 978-960-583-184-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 90.00 τιμή βιβλιοχώρας: 90.00
Επεξεργασία τροφίμων 1 Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες και ακτινοβολούμενη ενέργεια ISBN-13: 978-960-02-3280-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 67.00 τιμή βιβλιοχώρας: 60.30
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων ISBN-13: 978-618-82812-3-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 35.50 τιμή βιβλιοχώρας: 35.50
Επιστήμη και τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων ISBN-13: 978-960-578-02-96 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 29.00 τιμή βιβλιοχώρας: 29.00
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία ISBN-13: 978-960-418-574-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 34.79 τιμή βιβλιοχώρας: 34.79
Τοξικολογία τροφίμων ISBN-13: 978-960-456-453-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 26.50 τιμή βιβλιοχώρας: 23.85
Βασικές αρχές τοξικολογίας ISBN-13: 978-960-456-452-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.08 τιμή βιβλιοχώρας: 17.17
Τρόφιμα Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία, ποιότητα και συσκευασία ISBN-13: 978-960-418-662-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 34.75 τιμή βιβλιοχώρας: 34.75
Επεξεργασία τροφίμων 2 Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες ISBN-13: 978-960-02-3273-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 84.80 τιμή βιβλιοχώρας: 76.32
Ηλιακή αλοπηγία Σχεδιασμός, κατασκευή και λειτουργία των αλυκών ISBN-13: 978-618-5097-23-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 29.00 τιμή βιβλιοχώρας: 29.00
Υγιεινή του κρέατος των θηλαστικών ISBN-13: 978-960-602-101-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 80.00 τιμή βιβλιοχώρας: 80.00
Μικροβιολογία τροφίμων ISBN-13: 978-960-9495-99-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 20.00 τιμή βιβλιοχώρας: 20.00
Εργαστηριακή εξέταση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων ISBN-13: 978-960-602-016-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 35.00 τιμή βιβλιοχώρας: 35.00
Υγιεινή του κρέατος των θηλαστικών ISBN-13: 978-960-602-011-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 80.00 τιμή βιβλιοχώρας: 80.00
Τα κρεατοσκευάσματα ISBN-13: 978-960-357-116-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 31.85 τιμή βιβλιοχώρας: 28.67
Χημεία τροφίμων ISBN-13: 978-960-351-952-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 29.86 τιμή βιβλιοχώρας: 26.87
Επεξεργασία τροφίμων Ι ISBN-13: 978-618-5062-05-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 58.30 τιμή βιβλιοχώρας: 58.30
Επεξεργασία τροφίμων ΙΙ ISBN-13: 978-618-5062-06-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 68.90 τιμή βιβλιοχώρας: 68.90
Περί εντοπιότητας και ιδιοτυπίας των τροφίμων Μια εδαφική προσέγγιση της ανάπτυξης των αγροτικών περιοχών ISBN-13: 978-960-02-2809-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 21.20 τιμή βιβλιοχώρας: 19.08
Χημεία τροφίμων ISBN-13: 978-960-418-367-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 76.83 τιμή βιβλιοχώρας: 76.83
Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης ISBN-13: 978-960-467-378-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 45.78 τιμή βιβλιοχώρας: 45.78
Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων ISBN-13: 978-960-418-385-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 23.88 τιμή βιβλιοχώρας: 23.88
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία ISBN-13: 978-960-418-348-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 24.87 τιμή βιβλιοχώρας: 24.87
Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι ISBN-13: 978-960-351-864-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 14.83 τιμή βιβλιοχώρας: 13.35
Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων ISBN-13: 978-960-489-108-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 39.81 τιμή βιβλιοχώρας: 39.81
Τρόφιμα Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία ISBN-13: 978-960-418-349-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 29.57 τιμή βιβλιοχώρας: 29.57
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτεϊνών, σακχάρων, λιπιδίων και φυσικών χρωστικών Επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων ISBN-13: 978-960-418-369-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 31.54 τιμή βιβλιοχώρας: 31.54
Γάλα Επιστήμη, τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση της ποιότητας ISBN-13: 978-960-508-000-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 44.52 τιμή βιβλιοχώρας: 44.52
Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων ISBN-13: 978-960-12-2016-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 54.74 τιμή βιβλιοχώρας: 54.74
Εργαστηριακή μικροβιολογία τροφίμων ISBN-13: 978-960-9495-23-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 20.00 τιμή βιβλιοχώρας: 20.00