Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Metz, Reinhold / Gruner, Hermann
Μεταφραστής: Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 114
- ISBN-13: 978-960-331-327-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Βασικές γνώσεις χημείας, φυσικής και βιολογίας, μικρόβια, μολύνσεις, τροφικές δηλητηριάσεις, υγιεινή χώρων και προσωπικού, καθαρισμός και απολύμανση, σήμανση τροφίμων, έλεγχοι στα τρόφιμα, υδατάνθρακες, λίπη, λευκώματα, βιταμίνες, μέταλλα, νερό, ένζυμα, πέψη και μεταβολισμός, διατροφή κατά ηλικία, αλλοιώσεις τροφίμων, ποτά από φρούτα, γάλα και προϊόντα γάλακτος, αφεψίματα, αλκοολική ζύμωση, μπύρα, κρασί, αφρώδης οίνος, ποτά με αλκοόλ.
ISBN13: | 978-960-331-327-4 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Der Junge Koch - Die Junge Kochin |
Συγγραφέας: | Gruner, Hermann |
Εκδότης: | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2002 |
Σελίδες: | 114 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 249 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |
Σειρά: | Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων |