Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:3)
Βιομηχανική μικροβιολογία ISBN-13: 978-960-9495-34-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 24.88 τιμή βιβλιοχώρας: 24.88
Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων ISBN-13: 978-960-489-108-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 39.81 τιμή βιβλιοχώρας: 39.81
Το κρέας και τα προϊόντα του Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή ISBN-13: 978-960-357-066-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 74.65 τιμή βιβλιοχώρας: 67.18