Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
- Χρονολογία Έκδοσης: 2011
- Σελίδες: 196
- ISBN-13: 978-960-489-108-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 39.81 € τιμή βιβλιοχώρας: 39.81  
Στο παρόν βιβλίο, γίνεται μία προσπάθεια να παρουσιαστεί το θέμα της Σύγχρονης Βιοτεχνολογίας Τροφίμων με έναν απλό και κατανοητό τρόπο. Παρουσιάζονται οι βασικές γνώσεις για τις τεχνικές του ανασυνδυασμένου DNA και όλο το φάσμα των εφαρμογών τους για την παραγωγή τροφίμων. Εκτίθενται οι πρόσφατες επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις καθώς επίσης θίγονται οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες που έχουν εκφραστεί, με στόχο να παρουσιαστούν όλες οι πλευρές του ζητήματος με αντικειμενικό και ολοκληρωμένο τρόπο.
ISBN13: 978-960-489-108-5
Συγγραφέας: Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.
Εκδότης: Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
Χρονολογία Έκδοσης: 2011
Σελίδες: 196
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο