Λάζου, Ανδριάνα Ε.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:3)
Φυσικές ιδιότητες τροφίμων ISBN-13: 978-960-02-3497-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 55.00 τιμή βιβλιοχώρας: 49.50
Επεξεργασία τροφίμων 1 Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες και ακτινοβολούμενη ενέργεια ISBN-13: 978-960-02-3280-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 67.00 τιμή βιβλιοχώρας: 60.30
Επεξεργασία τροφίμων 2 Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες ISBN-13: 978-960-02-3273-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 84.80 τιμή βιβλιοχώρας: 76.32