Λάζος, Ευάγγελος Σ. Ο Ευάγγελος Λάζος είναι καθηγητής του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθηνών.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:6)
Επεξεργασία τροφίμων 1 Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες και ακτινοβολούμενη ενέργεια ISBN-13: 978-960-02-3280-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 67.00 τιμή βιβλιοχώρας: 60.30
Επεξεργασία τροφίμων 2 Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες και αναδυόμενες τεχνολογίες ISBN-13: 978-960-02-3273-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 84.80 τιμή βιβλιοχώρας: 76.32
Επεξεργασία τροφίμων Ι ISBN-13: 978-618-5062-05-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 58.30 τιμή βιβλιοχώρας: 58.30
Επεξεργασία τροφίμων ΙΙ ISBN-13: 978-618-5062-06-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 68.90 τιμή βιβλιοχώρας: 68.90
Επεξεργασία τροφίμων ISBN-13: 978-960-390-208-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 59.64 τιμή βιβλιοχώρας: 53.68
Επεξεργασία τροφίμων ISBN-13: 978-960-390-207-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 51.12 τιμή βιβλιοχώρας: 46.01