Επεξεργασία τροφίμων ΙΙ
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Εκδόσεις: Φαίδιμος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2014
- Σελίδες: 792
- ISBN-13: 978-618-5062-06-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ο δεύτερος τόμος της “Επεξεργασίας Τροφίμων” χωρίζεται σε επτά μέρη και καλύπτει επεξεργασίες οι οποίες καταλήγουν στη συντήρηση των τροφίμων, όπως η αφυδάτωση και η συμπύκνωση, οι ζυμώσεις των τροφίμων, η συντήρηση με άλας και σάκχαρο, η χρήση των χημικών συντηρητικών, η επεξεργασία με υψηλή πίεση, διάφορες πρόσφατες μέθοδοι επεξεργασίας όπως ωμική θέρμανση, επεξεργασία με παλμικά ηλεκτρικά πεδία, επεξεργασία με ταλαντούμενα μαγνητικά πεδία, επεξεργασία με εκκένωση τόξου υψηλού δυναμικού, επεξεργασία με παλμούς φωτός, επεξεργασία με υπερήχους και επεξεργασία με υπεριώδες.
ISBN13: | 978-618-5062-06-4 |
Συγγραφέας: | Λάζος, Ευάγγελος Σ. |
Εκδότης: | Φαίδιμος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2014 |
Σελίδες: | 792 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |