Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:5)
Σάλτσες Γλυκιές και αλμυρές ISBN-13: 978-960-8058-30-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 49.77 τιμή βιβλιοχώρας: 44.79
Food Cost Κοστολόγηση στην κουζίνα ISBN-13: 978-960-8058-39-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 44.79 τιμή βιβλιοχώρας: 40.31
Το μεγάλο βιβλίο του καφέ Πλήρης οδηγός που ακολουθεί τον καφέ στο ταξίδι του από τον απλό κόκκο μέχρι το ακαταμάχητο ρόφημα ISBN-13: 978-960-8058-33-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 71.00 τιμή βιβλιοχώρας: 63.90
Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια Με πάνω από 150 γευστικές συνταγές από την πλέον διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο ISBN-13: 978-960-8058-34-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 79.62 τιμή βιβλιοχώρας: 71.66
Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής ISBN-13: 978-960-8058-32-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 91.56 τιμή βιβλιοχώρας: 82.41