Wright, Jeni Η Jeni Wright γράφει σχετικά με θέματα διατροφής και μαγειρικής περισσότερο από 30 χρόνια και έχει εκδώσει πολλά βιβλία - το πρώτο βιβλίο της ήταν το μπεστ-σέλερ "All Colour Cookery Book" για λογαριασμό της Marks & Spencer το 1976. Εξειδικεύεται στις τεχνικές μαγειρικής. Έχει συγγράψει τρία βιβλία για τη Le Cordon Bleue School, μεταξύ των οποίων το εξαιρετικό "Le Cordon Bleue Complete Cooking Techniques". Συνεργάστηκε τέσσερα χρόνια με την Angela Nilsen στο περιοδικό Good Food του ΒΒC, όπου και είχε στενή συνεργασία με πολλούς κορυφαίους Άγγλους σεφ.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
Η βίβλος της μαγειρικής του 21ου αιώνα Υλικά, ορολογία, εργαλεία και τεχνικές ISBN-13: 978-960-6715-48-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 35.51 τιμή βιβλιοχώρας: 31.95
Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής ISBN-13: 978-960-8058-32-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 91.56 τιμή βιβλιοχώρας: 82.41