Στούμπου, Ελένη Η Ελένη Στούμπου σπούδασε αρχαιολογία στο Α.Π.Θ. και κινηματογράφο στο Παρίσι με το Jean Rouch. Εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού ως αρχαιολόγος και σκηνοθέτρια αρχαιολογικών ντοκιμαντέρ, για τα οποία έχει βραβευτεί στο εξωτερικό ("Ο Αμφορέας της Ελευσίνας", βραβείο μικρού μήκους, Μπεζανσόν, Γαλλία, 2007, "Το παράξενο πεπρωμένο της αρπαγείσας κόρης", βραβείο μικρού μήκους, Αμιένη, Γαλλία, 2010). Αρθρογραφεί για θέματα αρχαιολογίας και τέχνης στον τοπικό τύπο της Θεσσαλονίκης.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Παραδοσιακές τροφές στους δήμους Ασσήρου και Λαχανά Θεσσαλονίκης Γευστικές διαδρομές και φιλέματα ISBN-13: 978-960-86886-0-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.97 τιμή βιβλιοχώρας: 12.97