Σκουνάκης, Κώστας Ο Κώστας Σκουνάκης γεννήθηκε το 1976 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Στην ίδια πόλη ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα. Σπούδασε στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Αθήνας, από το οποίο και αποφοίτησε το 2000 με λίαν καλώς.
Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στο τμήμα εκδηλώσεων (banquet ). Από το 2006 μέχρι και σήμερα, συνεχίζει τη λειτουργία της οικογενειακής επιχείρησης- εστιατορίου του στον Πειραιά, μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη, την οποία είχε ιδρύσει ο παππούς τους Δημήτρης Σκουνάκης και κληρονόμησε ο πατέρας τους Σήφης.
Παράλληλα, από το 2011, εργάζεται ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ Πειραιά, διδάσκοντας στην ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ( chef ) Από τον Μάρτιο του 2017 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Κοστολόγηση τιμολόγηση προϊόντων Πώς θα βελτιώσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας ISBN-13: 978-960-627-027-7 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.00 τιμή βιβλιοχώρας: 12.00