Κοστολόγηση τιμολόγηση προϊόντων

Πώς θα βελτιώσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Εκδόσεις iWrite.gr
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2018
- Σελίδες: 150
- ISBN-13: 978-960-627-027-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 12.00  
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε σπουδαστές των ΙΕΚ που ακολουθούν την ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF), σπουδαστές Τουριστικών Σχολών, αλλά και επαγγελματίες. Έχει σαν στόχο να μάθει στον αναγνώστη τον τρόπο με τον οποίο θα κοστολογεί και έπειτα θα τιμολογεί τις παρασκευές. Επιπρόσθετα, αποτελεί και μια εισαγωγή στο Food and Beverage Management, καθώς καταπιάνεται με ζητήματα όπως η διαχείριση της αποθήκης, η κοστολόγηση στο bar, η διοίκηση προσωπικού, αλλά και το πώς αυτή συμβάλλει στην μείωση του κόστους.
ISBN13: 978-960-627-027-7
Συγγραφέας: Σκουνάκης, Κώστας
Εκδότης: Εκδόσεις iWrite.gr
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2018
Σελίδες: 150
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 23χ16
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο