Τερζοπούλου, Αλεξία Η Αλεξία Τερζοπούλου, είναι διπλωματούχος της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και βοηθός εκπαίδευσης σε ακαδημία ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:3)
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική ISBN-13: 978-960-6838-36-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 39.90 τιμή βιβλιοχώρας: 35.91
Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας Διασκευή από το παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ ISBN-13: 978-960-6838-22-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.85 τιμή βιβλιοχώρας: 9.76
Οι μάρκες Βιβλίο μαγειρικής: 85 συνταγές με τις πιο δημοφιλείς μάρκες τροφίμων του κόσμου ISBN-13: 978-960-6838-16-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.02 τιμή βιβλιοχώρας: 25.02