Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για παραγγελίες βιβλίων στη http://www.bibliohora.gr  είναι οι εξής:


  Αντικαταβολή
  Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα βιβλία σας έρχονται μέσω του courier στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδος. Οι αποστολές για Κύπρο και εξωτερικό θα εκτελούνται μόνο με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς, Εθνικής, Eurobank ή Alpha. Ενημερωθείτε για το κόστος μεταφορικών ΕΔΩ

  Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό\
  Εφόσον σας ενημερώσουμε ότι είναι διαθέσιμα τα βιβλία της παραγγελία σας:
  Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Βιβλιοπωλείου Βιβλιοχώρα. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! (εφόσον υπάρχει). Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@bibliohora.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στο 2103828400 ή μέσω fax στο:2103824866

  Τραπεζικοί Λογαριασμοί δικαιούχος (ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΕ )

  EUROBANK:
  IBAN: GR 05 0260 1800 0009 1020 0093 532

  ΕΘΝΙΚΗ:
  IBAN: GR 08 0110 1510 0000 1514 7078 859

  ALPHA BANK:
  IBAN: GR 21 0140 1010 1010 0232 0011 990

  ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:
  IBAN: GR 03 01720 260 0050 2604 6930 387


  Παραλαβή από Σπυρίδωνος Τρικούπη 20
  Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά ή από την ιστοσελίδα μας βιβλία τα οποία θα δεσμευτούν στο όνομα σας, προκειμένου – εφόσον το επιθυμείτε - να τα παραλάβετε από την έδρα μας. (Σπυρίδωνος  Τρικούπη 20, Αθήνα 10683). Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε, ειδικά για βιβλία που είναι σχετικά δυσεύρετα, ότι κατά την επίσκεψη σας θα είναι ήδη στο καταστήμά μας και δεν θα χρειαστεί να τα παραγγείλετε εκείνη την ώρα.

  Με την ολοκλήρωση συνολικά της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ότι τα βιβλία είναι έτοιμα προς παραλαβή και δεσμευμένα στο όνομα σας. Η παραγγελία σας θα παραμένει σε ισχύει για τις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες από την ενημέρωση σας.

  Ως εργάσιμες μέρες υπολογίζονται οι καθημερινές μέρες της εβδομάδας (πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).

  Πληρωμή Με Πιστωτική Κάρτα
  Εφόσον σας ενημερώσουμε ότι είναι διαθέσιμα τα βιβλία της παραγγελία σας:
  θα σας αποστείλουμε αίτημα πληρωμής μέσω VIVAPAYMENTS.
  Σε ασφαλές περιβάλλον διεκπεραίωσης συναλλαγών πιστωτικής κάρτας (redirect Viva Payments): μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική σας κάρτα ή προπληρωμένης ή Debit card οποιασδήποτε τράπεζας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απ' ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του συστήματος VivaPayments, στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της στο βιβλιοπωλείο μας.

  Μέσω Paypal
  Εφόσον σας ενημερώσουμε ότι είναι διαθέσιμα τα βιβλία της παραγγελία σας θα σας αποστείλουμε αίτημα πληρωμής μέσω PAYPAL.
  Η υπηρεσία Paypal προσφέρει έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής αγορών από το διαδίκτυο χωρίς να ανακοινώνετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας. Για πληρωμή μέσω Paypal χρειάζεται να έχετε μια πιστωτική κάρτα ή να μεταφέρετε το χρηματικό ποσό που θέλετε από έναν τραπεζικό λογαριασμό σας στον λογαριασμό σας Paypal. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό, ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο https://www.paypal.com. H εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού στο paypal είναι δωρεάν.

  Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται το PayPal ως τρόπος πληρωμής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.

  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεση σας.

  Βιβλιοπωλείο Βιβλιοχώρα