Καλώς ήλθατε στη Βιβλιοχώρα!

  Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Για να κάνετε μια παραγγελία, θα πρέπει πρώτα να έχετε γίνει μέλος μέσω της φόρμας εγγραφής μέλους όπου θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address)κ.λ.π.

  Η bibliohora.gr δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών/πελατών του. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από εμάς με μοναδικό σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση στο κατάστημά μας.

  Η bibliohora.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Η bibliohora.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

  Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει.Όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι απολύτως ασφαλείς.

  Η bibliohora.gr σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του διαδικτυακού ή και σε εύλογη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Ωστόσο, προς διασφάλιση των συναλλαγών διαθέτει σύστημα Secure Shell Layer (SSL). Δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μή κάτοχο, εφόσον, δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.

  Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. Οι τιμές ισχύουν και για παραλαβή από το κατάστημα. Στις τιμές που αναγράφονται η πρώτη είναι η τιμή που ορίζει ο εκδότης και η δεύτερη είναι η τελική με την έκπτωση που πουλάμε εμείς στον πελάτη μας. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής., τα οποία θα προστεθούν αφού ορίσετε τον τόπο και τον τρόπο αποστολής της. Υπάρχει περίπτωση το βιβλίο να μην είναι διαθέσιμο στον εκδότη λόγω έλλειψης αποθέματος ή να έχει κάποια ανατίμηση. Και για τις δύο αυτές περιπτώσεις θα ενημερώνεστε άμεσα από εμάς είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά.

  Η Βιβλιοχώρα εκδίδει αποδείξεις λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ, Επάγγελμα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων ανάλογα με το είδος και τον τρόπο αποστολής είναι από 1 - 5 ημέρες (1-2 ημέρες με courier και περίπου 2-5 ημέρες με ΕΛΤΑ). Υπάρχει και η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα ώστε να σας ενημερώσουν για το πότε θα παραλάβετε τα βιβλία σας.

  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
  Στην περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας στον προκαθορισμένο χρόνο αποστολής που έχετε δει στη σελίδα προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3828400 ή στο e-mail:info@bibliohora.gr


  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στις παρακάτω δύο περιπτώσεις:
  1)Από δικό μας λάθος
  2)Μετά από λάθος τυπογραφικό (κακέκτυπο κ.ά.), του προμηθευτή ή μετά από την παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος. Προκειμένου να γίνει επιστροφή κάποιου προϊόντος θα πρέπει να γίνει μετά από συνεννόηση με το κατάστημα.

  Το bibliohora.gr. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να διορθώσει τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή και να ενημερώσει αναλόγως το διαδικτυακό του τόπο.