Δημιουργία λογαριασμού

  Όνομα
  Επώνυμο
  Διεύθυνση
  Πόλη
  Τοποθεσία
  Χώρα
  Πολιτεία/Επαρχία
  Τ.Κ.
  Τηλ.
  Κινητό
  Fax
  Email
  Κωδικός
  Επιβεβαίωση Κωδικού
  Εγγραφή στα νέα μας(με email)
  Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου
  Τα στοιχεία που καταχωρείτε κατά την εγγραφή σας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την τιμολόγηση και την εκτέλεση της παραγγελίας σας από το τμήμα παραγγελιών της εταιρείας ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΕ ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος bibliohora.gr. Για κανένα άλλο λόγο και χωρίς την συναίνεση σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

  Χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια σας που καλό είναι να εφαρμόζετε παντού και πάντα:

  • Χρησιμοποιείτε ένα κωδικό με τουλάχιστον 8 ή και περισσότερους χαρακτήρες ο οποίος να περιέχει διάφορα γράμματα, όπως κεφαλαία, μικρά, αριθμούς και ίσως και κάποια σύμβολα, ελληνικά, αγγλικά κτλ.
  • Προσπαθείστε ο κωδικός σας να μην έχει άμεση σχέση με πραγματικές λέξεις που υπάρχουν και έχουν νόημα ή μπορούν να βρεθούν σε λεξικά
  • Το σύστημα της βιβλιοχώρας αποθηκεύει τον κωδικό σας κατατεμαχισμένο (hashing) με τέτοιο τρόπο που είναι πρακτικά αδύνατο να διαβαστεί από οποιονδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν.
  • Εάν ποτέ τον ξεχάσετε, λόγω της μονόδρομης κατακερμάτισης το σύστημα δεν τον γνωρίζει, αλλά θα μπορείτε να τον ορίσετε πάλι με ασφάλεια μέσα από την διαδικασία "ενεργοποίησης νέου κωδικού" που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο για να αποκτήστε ξανά πρόβαση στο σύστημα.
  • Γενικά ως καλή πρακτική είναι να μην χρησιμοποιείτε τους ίδιους κωδικούς με αυτόν της βιβλιοχώρας ή άλλων site, με αυτούς που χρησιμοποιείτε σε πολύ κρίσιμα sites όπως το email σας, το webbanking κτλ.
  • Επίσης χρήσιμο είναι να αλλάζετε τον κωδικό σας ανά διαστήματα ιδιαίτερα αν έχετε υπόνοιες ότι μπορεί να έχει διαρεύσει από κάπου.