Η δημιουργία του bibliohora.gr βασίστηκε στο κοινό πάθος μιας ομάδας νέων ανθρώπων για το βιβλίο. Μας αρέσει να «ταξιδεύουμε» μέσα από τα βιβλία, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, σκέψεις, συναισθήματα με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Το βιβλίο δεν είναι απλά μια συνήθεια ή μέσο ξεκούρασης . Είναι τρόπος ζωής. Γι αυτό το λόγο προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να διαδώσουμε την αγάπη μας για το βιβλίο αναζητώντας συνοδοιπόρους στο «ταξίδι» μας.

  «Ένα ταξίδι στην χώρα του βιβλίου» λοιπόν..........

  Θα μπορούσαμε να σας πούμε εκατό λόγους για να επισκεφτείτε την Βιβλιοχώρα, όμως εμείς θα σας πούμε μόνο έναν, κάνοντας τις αγορές από τη Βιβλιοχώρα πολύ απλά ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.!!!

  Κερδίζετε σε χρόνο!

  Γιατί ο ποιοτικός και εύκολος στην πλοήγηση δικτυακός τόπος του BIBLIOHORA.GR σας επιτρέπει να βρίσκετε αυτό που θέλετε εύκολα, γρήγορα και απλά. Η παραγγελία σας έρχεται στο χώρο σας άμεσα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε Ελλάδα, Κύπρο, εξωτερικό.

  Κερδίζετε σε χρήμα!

  - Έχετε από 10% έκπτωση σε όλες τις νέες εκδόσεις βιβλίων και μεγαλύτερη έκπτωση σε επιλεγμένα βιβλία εκδόσεων πέραν της διετίας.

  - Οι παραγγελίες άνω των 20€ αποστέλλονται δωρεάν.

  - Σε κάθε ολοκληρωμένη και εξοφλημένη παραγγελία πιστώνουμε αυτομάτως τον κουμπαρά σας με το ποσό που αντιστοιχεί στο 5% της συνολικής αξίας των προϊόντων της κάθε παραγγελίας. Βάση Ν.2557/1997 νόμου εξαιρούνται από εκπτώσεις ή δώρα όσα βιβλία έχουν ημερομηνία έκδοσης μικρότερη των δύο ετών. Μπορείτε να εξαργυρώσετε ολόκληρο ή μέρος του κουμπαρά οποιαδήποτε στιγμή, όταν αυτός περιέχει περισσότερα από 5 ευρώ. Ο κουμπαράς σας μηδενίζει αν δεν πραγματοποιηθεί κάποια αγορά το αργότερο μέχρι και 6 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας σας παραγγελίας!

  Κερδίζετε σε ασφάλεια!

  Γιατί όλα τα παραπάνω γίνονται σε ένα από τα πλέον ασφαλή συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών

  Κάνοντας λοιπόν τις αγορές σας από την Βιβλιοχώρα απλά ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.!!!

  Ελπίζουμε σε ένα ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις χρώματα και όνειρα !!!

  Ελένη