Mah, Ann Η Αν Μα γεννήθηκε στην Κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνιας και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες. Από το 2003 ως το 2007 έζησε στο Πεκίνο, όπου έκανε κριτική εστιατορίων στο μηνιαίο αγγλόφωνο περιοδικό "That's Beijing". Άρθρα της για το φαγητό, τα ταξίδια, τη μόδα και τις τέχνες έχουν δημοσιευτεί στους New York Times, στο Conde Nast Traveler, στην International Herald Tribute, στο Washingtonian, στη South China Morning Post, στο Insider's Guide to Beijing και άλλα έντυπα. Το 2005 κέρδισε την Υποτροφία Μαγειρικής Τζέιμς Μπιρντ για να σπουδάσει στην Μπολόνια. Σήμερα ζει στο Παρίσι.
    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το προσωπικό της ιστολόγιο, www.annmah.net