Παγιατάκης, Θεόδωρος Ο Θεόδωρος Παγιατάκης γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ζαχαροπλάστης από πολύ νωρίς. Ήδη στα 17 του χρόνια εργαζόταν σε ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της εποχής στην Αθήνα, τα "Ηνωμένα Βουστάσια".
    Μετά το τέλος των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και σε ηλικία 24 ετών έγινε α΄ Ζαχαροπλάστης στο υπερωκεάνειο "Βασίλισσα Φρειδερίκη". Μέσα σε ένα χρόνο πήρε τον βαθμό του αρχιζαχαροπλάστη και στη θέση αυτή παρέμεινε για 10 χρόνια.
    Τον επόμενο χρόνο έκλεισε συμβόλαιο εργασίας ως Pastry Chef στο ξενοδοχείο Grand Bahamas Hotel - Grand Bahamas Island.
    Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, εργάσθηκε ως αρχιζαχαροπλάστης στον Αστέρα Βουλιαγμένης για ενάμισυ έτος περίπου και στη συνέχεια σαν αρχιζαχαροπλάστης στο υπερωκεάνιο "Πατρίς". Το 1970 εγκαταστάθηκε στην Αμερική, στο Μαϊάμι της Φλώριδας όπου παρέμεινε 8 χρόνια εργαζόμενος σε μεγάλες εταιρείες και κρουαζιερόπλοια. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ανέλαβε σαν Pastry Chef στο Ξενοδοχείο "Ledra Marriott Hotel".
    Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων "Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική, μέρος Α΄ και Β΄", και του διεθνούς βραβευμένους "Εκπαιδευτική και επαγγελματική αρτοποιία".
    Σήμερα ζει στην Αθήνα και διδάσκει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde.