Φραντζολάς, Βασίλης Ο Βασίλης Φραντζολάς γεννήθηκε στην Αθήνα και μετά τις γυμνασιακές του σπουδές στη Βαρβάκειο πήρε δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το Ε.Μ.Π. και ακολούθως στη Διοίκηση Κατασκευών από το Worcester Polytechnic Institute των Η.Π.Α. Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας M.Sc. in Food Policy από το City University of London. Από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά ως γευσιγνώστης και σύμβουλος ποιότητος ελαιολάδου. Ιδρυτής του oliveoilseminars.com, διδάσκει από το 2005 ελαιοκομία, γευσιγνωσία και τεχνολογία παραγωγής ελαιολάδου.