Αναγιωτός, Μπάμπης Ο Μπάμπης Αναγιωτός γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1954. Σπούδασε στη Μόσχα Πολιτικός Μηχανικός. Από το 1980 εργάζεται στο Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως.
  Ασχολείται με την ποίηση, τη στιχουργική, το διήγημα, τη μετάφραση, την κριτική, το θέατρο, το ευθυμογράφημα και γενικά με όλο το φάσμα των πολιτιστικών δρώμενων.
  Διετέλεσε Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Λεμεσού,
  τεχνικός και καλλιτεχνικός συνεργάτης σε διάφορα περιοδικά, εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ήταν ιδρυτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Γκαλερί Μπουάτ «Νήλιος». Είναι ιδρυτικό μέλος και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού (Ε.Θ.Α.Λ.) από την ίδρυση της το 1988 μέχρι το 2003.
  Ποιήματα, διηγήματα και θεατρικά του έργα έχουν μεταφραστεί και δημοσιευτεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ανθολογίες στην Κύπρο, Ελλάδα, Αυστραλία, Ρωσία, Αρμενία, Γερμανία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Σερβία.
  Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές "Πορεία" (1980) και "Συνειρμοί" (1984) και τη συλλογή διηγημάτων "Ο καθρέφτης" (1983). Ασχολήθηκε με τη συγγραφή και επιμέλεια της μεγάλης σειράς παιδικών, εικονογραφημένων βιβλίων του Εκδοτικού Οίκου "Κυπροέπεια".
  Έγραψε τους στίχους για τα τραγούδια "Ταξί" και "Γυναίκα", σε μουσική Βάσου Αργυρίδη, στον πολυσυλλεκτικό δίσκο του Κώστα Μακεδόνα "Του έρωτα το φως".
  Ασχολήθηκε με όλα τα είδη της θεατρικής γραφής: Μονόπρακτο, θέατρο για παιδιά, πρόζα, θεατρική διασκευή, παρωδία, θεατρικά του έργα ανεβάστηκαν από το θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (Θ.Ο.Κ.) και την θεατρική ομάδα Ε.Θ.Α.Λ. της Λεμεσού και μεταφέρθηκαν στην κυπριακή τηλεόραση από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (Ρ.Ι.Κ.). Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το θεατρικό του έργο "Βασίλης Τσιτσάνης", που ανεβάστηκε από την Ε.Θ.Α.Λ. σε σκηνοθεσία Γιάννη Βόγλη και σκηνικά Τάσου Ζωγράφου.