Πεντανόστιμα ψωμιά
Συνταγές για ψωμιά με μαγιά, με προζύμι ή σόδας και διάφορα αρτοπαρασκευάσματα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Χατζηανδρέου, Εμμανουήλ
Φωτογράφος: Painter, Steve
Εκδόσεις: Τερζόπουλος Χρήστος
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2012
- Σελίδες: 178
- ISBN-13: 978-960-6838-26-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Όσοι ασχολούνται με την μαγειρική, ανακαλύπτουν ξανά τις χαρές του σπιτικού ψωμιού. Με αυτές τις απλές, βήμα-προς-βήμα συνταγές από τον αναγνωρισμένο και βραβευμένο δάσκαλο αρτοποιίας Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ψωμί και την ικανοποίηση που σας προσφέρει η παρασκευή του στο σπίτι.
ISBN13: | 978-960-6838-26-2 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | How to Make Bread |
Συγγραφέας: | Χατζηανδρέου, Εμμανουήλ |
Εκδότης: | Τερζόπουλος Χρήστος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μάρτιος 2012 |
Σελίδες: | 178 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 26χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 598 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |