Η επανάσταση της γλυκόζης

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Θεοδωρίδης, Θεόδωρος
Εκδόσεις: Ψυχογιός
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2023
- Σελίδες: 360
- ISBN-13: 978-618-01-4919-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.70 € τιμή βιβλιοχώρας: 15.93  
ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ας κάνουμε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τη διατροφή μας. Επί δεκαετίες έχουμε εσφαλμένα εστιάσει την προσοχή μας στο να μειώσουμε το λίπος και τις θερμίδες, ενώ το πραγματικό πρόβλημα το προκαλούν τα τρόφιμα που απορρυθμίζουν τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα μας. Με τρόπο προσιτό και άμεσο, μα και βαθιά ανθρώπινη προσέγγιση, η βιοχημικός Τζέσι Ινσοσπέ μάς εξηγεί γιατί οι αιχμές της γλυκόζης στο αίμα μας είναι τόσο βλαβερές, αλλά και πώς να τις οριζοντιώσουμε προκειμένου να βελτιώσουμε την υγεία μας. Αναλύοντας δεκαετίες ερευνών και κάνοντας χιλιάδες πειράματα στον ίδιο της τον εαυτό με τη χρήση ενός ΣΕΓ (Συνεχής Ελεγκτής Γλυκόζης), έχει συμπυκνώσει τα ευρήματά της σε 10 απλές και ανατρεπτικές συμβουλές που μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν στην καθημερινότητά μας. Ολοκληρώνοντας αυτό το βιβλίο, θα συνειδητοποιήσεις πώς το φαγητό επηρεάζει τον οργανισμό σου. Θα μάθεις: τι να φας στο πρωινό σου για να μην έχεις λιγούρες στη διάρκεια της μέρας· με ποια σειρά να τρως ό,τι είναι στο πιάτο σου για να χάσεις βάρος· τι να μη φας όταν το στομάχι σου είναι άδειο· ποιες τροφές προκαλούν μεταπτώσεις στη διάθεσή σου· πώς να αποφύγεις τη μεσημεριανή υπνηλία.
ISBN13: 978-618-01-4919-7
Πρωτότυπος Τίτλος: Glucose revolution
Συγγραφέας: Inchauspe, Jessie
Εκδότης: Ψυχογιός
Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2023
Σελίδες: 360
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21x14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 450 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά