Λεξικό για τυριά
Παραγωγή, προέλευση, τύποι, γεύση Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Iburg, Anne
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 301
- ISBN-13: 978-960-8208-23-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Τα καλύτερα είδη τυριού με εικόνες από το Α έως το Ω. - Τυριά από τη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Αγγλία - Σχετικά με την προέλευση, την παραγωγή, τα συστατικά και την γεύση - Χρήσιμες γνώσεις σχετικά με την ιστορία του τυριού - Πολλές συνταγές για πικάντικα και γλυκά πιάτα - Πρακτικές συμβουλές στο κόψιμο και το σερβίρισμα και την επιλογή των κρασιών και των φαγητών που ταιριάζουν.
ISBN13: | 978-960-8208-23-0 |
Συγγραφέας: | Iburg, Anne |
Εκδότης: | Τζιαμπίρης - Πυραμίδα |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 301 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 18χ15 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 604 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |