Λεξικό για τυριά

Παραγωγή, προέλευση, τύποι, γεύση Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 301
- ISBN-13: 978-960-8208-23-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.81 € τιμή βιβλιοχώρας: 16.03  
Τα καλύτερα είδη τυριού με εικόνες από το Α έως το Ω. - Τυριά από τη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Αγγλία - Σχετικά με την προέλευση, την παραγωγή, τα συστατικά και την γεύση - Χρήσιμες γνώσεις σχετικά με την ιστορία του τυριού - Πολλές συνταγές για πικάντικα και γλυκά πιάτα - Πρακτικές συμβουλές στο κόψιμο και το σερβίρισμα και την επιλογή των κρασιών και των φαγητών που ταιριάζουν.
ISBN13: 978-960-8208-23-0
Συγγραφέας: Iburg, Anne
Εκδότης: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
Χρονολογία Έκδοσης: 2006
Σελίδες: 301
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 18χ15
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 604 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο