Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων (-20% ΕΚΠΤΩΣΗ)
Ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Τζούρος, Νικόλαος Η. / Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Εκδόσεις: Σταμούλη Α.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 310
- ISBN-13: 978-960-351-527-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) οδήγησαν στη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Σκοπός του, η προστασία του καταναλωτή μέσα από την ενημέρωση για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων προσφέροντας τις απαραίτητες πρακτικές υποδείξεις και εφαρμογές σε θέματα αγοράς τροφίμων, τρόπου και χρόνου συντήρησης και εκτέλεσης συνταγών (από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα).
ISBN13: | 978-960-351-527-2 |
Συγγραφέας: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
Εκδότης: | Σταμούλη Α.Ε. |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2004 |
Σελίδες: | 310 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 651 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |