Μαρμελάδες
Κομπόστες, φρουί γκλασέ, ζαχαρωτά, ζελέ, φρούτα σε αλκοόλ Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Colditz, Gabrielle
Μεταφραστής: Παπαφράγκου, Πολυάννα
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2001
- Σελίδες: 136
- ISBN-13: 978-960-7920-76-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Τα φρούτα είναι μία προσφιλής και πολύτιμη πηγή βιταμινών και θρεπτικών ουσιών. Δυστυχώς όμως η προσφορά φρέσκων φρούτων περιορίζεται σε μια σχετικά μικρή περίοδο κάθε χρόνο που μας αναγκάζει να στερούμαστε την γέυση, το άρωμα και τα πολύτιμα συστατικά πολλών ειδών. Το βιβλίο αυτό θα σας δείξει πώς να κλείσετε απλά και ανέξοδα σε ένα βαζάκι όλη τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των φρούτων σε μαρμελάδα ή κομπόστα, σε ένα γυάλινο δοχείο φρούτα σε αλκοόλ, πώς να παρασκευάσετε στο σπίτι σας λιχουδιές φρούτων όπως φρουϊ γκλασέ, ζαχαρωτά, ζελέ. Μέσα από πολυάριθμες συνταγές που φιλοδοξούν να ωθήσουν τη φαντασία σας σε νέες δημιουργίες μπορείτε να απολάυσετε τα αγαπημένα σας φρούτα όλη τη διάρκεια του χρόνου.
ISBN13: | 978-960-7920-76-8 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Fruchte Einkochen |
Συγγραφέας: | Colditz, Gabrielle |
Εκδότης: | Ψύχαλος |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2001 |
Σελίδες: | 136 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |