Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αμβροσιάδης, Ιωάννης
Εκδόσεις: Σύγχρονη Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 364
- ISBN-13: 978-960-357-068-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
[...] Στο βιβλίο αυτό έγινε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί το σύστημα HACCP και ο τρόπος ελέγχου του με βάση τα τελευταία στοιχεία της βιβλιογραφίας. Προσπαθεί να δώσει στον αναγνώστη τις γνώσεις που χρειάζεται για να μπορέσει ο ίδιος να αναπτύξει, να εφαρμόσει και να επιθεωρήσει ένα τέτοιο σύστημα. Φιλοδοξεί να γίνει ένα μικρό βοήθημα μεταξύ των αξιόλογων συγγραμμάτων που ήδη κυκλοφορούν και απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους με τα τρόφιμα τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και της βιομηχανίας. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN13: | 978-960-357-068-4 |
Συγγραφέας: | Αμβροσιάδης, Ιωάννης |
Εκδότης: | Σύγχρονη Παιδεία |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2005 |
Σελίδες: | 364 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 778 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |