Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Ραπακούλια, Τατιάνα
Εκδόσεις: Σαββάλας
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2004
- Σελίδες: 64
- ISBN-13: 978-960-423-236-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 9.70 € τιμή βιβλιοχώρας: 9.70  
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλλού; Το βιβλίο αυτό εξετάζει πώς οι άνθρωποι βελτιώνουν φυτά και ζώα με τεχνητή επιλογή και πώς με τη γενετική μηχανική επιταχύνουν τη διαδικασία. Εξετάζει την τεχνητή κλωνοποίηση και τη διαδικασία της γενετικής τροποποίησης. Εξηγεί την έκφραση των γονιδίων, τα γονίδια-δείκτες, τους ελέγχους τροφίμων και την τεχνολογία προστασίας γονιδίων και καλύπτει θέματα όπως η γενετική ρύπανση, η βιοποικιλότητα και η επισήμανση των τροφίμων.
ISBN13: 978-960-423-236-9
Πρωτότυπος Τίτλος: Genetic modification of food
Συγγραφέας: Morgan, Sally
Εκδότης: Σαββάλας
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2004
Σελίδες: 64
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 331 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Στην Αιχμή της Επιστήμης