Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2023
- Σελίδες: 632
- ISBN-13: 978-618-221-025-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 54.88 € τιμή βιβλιοχώρας: 54.88  
Πρόλογος - Εισαγωγή - Συστήματα Παραγωγής και Διάθεσης Τροφίμων - Ταξινόμηση των Τροφίμων με Κριτήριο τον Βαθμό Επεξεργασίας - Ταξινόμηση των Τροφίμων με Κριτήριο τη Διατροφική Σύσταση και Αξία - Συστήματα Διατροφής και Διατροφικά Μοντέλα - Τα Πρόσθετα των Τροφίμων (Ε) - Επισήμανση των Τροφίμων-Διατροφικοί Ισχυρισμοί - Η Θεώρηση των Κινδύνων και οι Πολιτικές Ασφάλειας των Τροφίμων - Νομοθεσία Τροφίμων - Ο Κώδικας Τροφίμων και Ποτών και Αντικειμένων Κοινής Χρήσεως - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
ISBN13: 978-618-221-025-3
Συγγραφέας: Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Εκδότης: Τζιόλα
Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2023
Σελίδες: 632
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1260 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά