Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2023
- Σελίδες: 632
- ISBN-13: 978-618-221-025-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Πρόλογος - Εισαγωγή - Συστήματα Παραγωγής και Διάθεσης Τροφίμων - Ταξινόμηση των Τροφίμων με Κριτήριο τον Βαθμό Επεξεργασίας - Ταξινόμηση των Τροφίμων με Κριτήριο τη Διατροφική Σύσταση και Αξία - Συστήματα Διατροφής και Διατροφικά Μοντέλα - Τα Πρόσθετα των Τροφίμων (Ε) - Επισήμανση των Τροφίμων-Διατροφικοί Ισχυρισμοί - Η Θεώρηση των Κινδύνων και οι Πολιτικές Ασφάλειας των Τροφίμων - Νομοθεσία Τροφίμων - Ο Κώδικας Τροφίμων και Ποτών και Αντικειμένων Κοινής Χρήσεως - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
ISBN13: | 978-618-221-025-3 |
Συγγραφέας: | Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ. |
Εκδότης: | Τζιόλα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2023 |
Σελίδες: | 632 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1260 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |