Επιστήμη και τεχνολογία αλιευτικών προϊόντων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2023
- Σελίδες: 672
- ISBN-13: 978-618-221-022-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 56.36 € τιμή βιβλιοχώρας: 56.36  
Πρόλογος - Εισαγωγή - Στοιχεία Ανατομίας Ψαριών, Μαλακίων, Μαλακοστράκων - Φυσικές Ιδιότητες - Φυσική Σύνθεση και Απόδοση - Σύσταση και Διατροφική Αξία - Μεταθανάτιες Βιοχημικές Μεταβολές – Αυτόλυση των Ιστών - Μικροβιακή Αλλοίωση - Μεταβολές Οργανοληπτικών Ιδιοτήτων - Αξιολόγηση Φρεσκότητας Νωπών Αλιευτικών Προϊόντων - Ψύξη - Κατάψυξη - Ξήρανση - Αλάτιση - Κάπνιση - Μαρινάρισμα - Κονσερβοποίηση - Υγιεινή Αλιευτικών Προϊόντων και Διενέργεια Επίσημων Ελέγχων - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
ISBN13: 978-618-221-022-2
Συγγραφέας: Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Εκδότης: Τζιόλα
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2023
Σελίδες: 672
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1380 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά