Μηχανική τροφίμων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Γούλα, Αθανασία Μ. / Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2022
- Σελίδες: 776
- ISBN-13: 978-960-418-968-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχει: Συστήματα Μονάδων–Κλίμακες Θερμοκρασιών - Φυσικές Ιδιότητες και Σύσταση Τροφίμων - Θερμικές Ιδιότητες Τροφίμων–Μορφές Θερμότητας - Πίεση και Τάση Ατμών - Ιδιότητες Ατμού–Ψυχρομετρία - Ισοζύγια Μάζας και Ενέργειας - Υγρασία Εξισορρόπησης – Ενεργότητα Νερού (aw) - Βοηθήματα στην Ύλη του Μέρους Ι - Μεταφορά Ορμής–Ρεολογία - Μεταφορά Θερμότητας - Μεταφορά Μάζας - Μεταφορά, Ανάδευση–Ανάμειξη, Ομογενοποίηση - Διεργασίες Μηχανικού–Φυσικού Διαχωρισμού - Διεργασίες Αλλαγής Μεγέθους–Μορφοποίησης - Εναλλάκτες Θερμότητας - Θερμική Επεξεργασία Τροφίμων - Ψύξη–Κατάψυξη Τροφίμων - Διεργασίες Μεταφοράς Μάζας - Αφυδάτωση - Συμπύκνωση - Απόσταξη - Ηλεκτρικοί Κινητήρες - Παραγωγή Ατμού–Εξοικονόμηση Θερμικής Ενέργειας - Παραγωγή Ψύξης - Αρχές Σχεδιασμού–Υλικά Κατασκευής Εξοπλισμού - Αρχές Διαχείρισης Ενέργειας, Νερού, Αποβλήτων - Ανασκόπηση Μαθηματικών - Εργαστηριακές Ασκήσεις - Χρήσιμοι Πίνακες και Διαγράμματα - Ευρετήριο
ISBN13: | 978-960-418-968-7 |
Συγγραφέας: | Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν. |
Εκδότης: | Τζιόλα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2022 |
Σελίδες: | 776 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29x21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |