Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων και ποτών
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Τσάκνης, Γιάννης
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2021
- Σελίδες: 528
- ISBN-13: 978-960-418-905-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχει:
Ποιότητα, Συστήματα περιβαλλοντιής διαχείρισης, Σύστημα HACCP, EN Iso 22000:2018, Πρότυπο British Retail Consortium (BRC), Πρότυπο International Food Standard (IFS), Πρότυπο Halal, Σύστημα Kosher, Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα
ISBN13: | 978-960-418-905-2 |
Συγγραφέας: | Τσάκνης, Γιάννης |
Εκδότης: | Τζιόλα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούλιος 2021 |
Σελίδες: | 528 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 540 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |