Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων και ποτών

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2021
- Σελίδες: 528
- ISBN-13: 978-960-418-905-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 45.94 € τιμή βιβλιοχώρας: 45.94  
Περιέχει: Ποιότητα, Συστήματα περιβαλλοντιής διαχείρισης, Σύστημα HACCP, EN Iso 22000:2018, Πρότυπο British Retail Consortium (BRC), Πρότυπο International Food Standard (IFS), Πρότυπο Halal, Σύστημα Kosher, Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα
ISBN13: 978-960-418-905-2
Συγγραφέας: Τσάκνης, Γιάννης
Εκδότης: Τζιόλα
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2021
Σελίδες: 528
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 540 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά