Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων και ποτών
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Τσάκνης, Γιάννης
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2018
- Σελίδες: 392
- ISBN-13: 978-960-418-781-2
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Περιέχει:
Γενικές Αρχές, Ποιότητα, Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Το Σύστημα Haccp "Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει", Εφαρμογή του Συστήματος Haccp στη Μαζική Εστίαση (Εστιατόριο - Κουζίνα Ξενοδοχείου), Εφαρμογή του Συστήματος Haccp σε Μη Αλκοολούχα Ποτά (Συμπυκνώματα Χυμών), Το Πρότυπο British Retail Consortium (Brc), Το Πρότυπο International Food Standard (Ifs), Το Πρότυπο Halal, Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης
ISBN13: | 978-960-418-781-2 |
Συγγραφέας: | Τσάκνης, Γιάννης |
Εκδότης: | Τζιόλα |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2018 |
Σελίδες: | 392 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1040 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |