Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Εργαστηριακό εγχειρίδιο

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Εκδόσεις: Πύλες Ε.Π.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 258
- ISBN-13: 978-960-87720-1-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 11.94 € τιμή βιβλιοχώρας: 11.94  
Περιελαμβάνει εραστηριακές ασκήσεις για τους εξής τομείς: - Ξήρανση σε ρεύμα αέρος - Ξήρανση με διπλούς κυλίνδρους - Αφυδάτωση- ξήρανση σε δίσκους - Ξήρανση με λυοφίληση - Ξήρανση υπό κενό - Ξήρανση με κατάψυξη - Ξήρανση με ψεκασμό - Υπολογισμός Ψυχομετρικών μεγεθών - Συμπύκνωση με εξάτμιση- απόσταξη - Μέτρηση του ιξώδες - Εξισώσεις κινήσεως σωματιδίων στερεών εντός ρευστού - Εναλλάκτης θερμότητος - Εξώθηση - Συμπύκνωση με εξάτμιση - Μικροκύματα - Κατάψυξη - Προσφόρηση- εκχύλιση - Κοσκίνηση - Διήθηση - Εξάτμιση απλού κάθετου σωλήνα - Μεταφορά θερμότητας - Εκχύλιση - Θερμική επεξεργασία και απαρέωση υγρών τροφίμων - Μίξη ρευστών - Ρευστά και αντλίες.
ISBN13: 978-960-87720-1-4
Συγγραφέας: Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος
Εκδότης: Πύλες Ε.Π.Ε.
Χρονολογία Έκδοσης: 2005
Σελίδες: 258
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο