Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Εργαστηριακό εγχειρίδιο
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ανέστης, Στυλιανός / Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος
Εκδόσεις: Πύλες Ε.Π.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 258
- ISBN-13: 978-960-87720-1-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιελαμβάνει εραστηριακές ασκήσεις για τους εξής τομείς:
- Ξήρανση σε ρεύμα αέρος
- Ξήρανση με διπλούς κυλίνδρους
- Αφυδάτωση- ξήρανση σε δίσκους
- Ξήρανση με λυοφίληση
- Ξήρανση υπό κενό
- Ξήρανση με κατάψυξη
- Ξήρανση με ψεκασμό
- Υπολογισμός Ψυχομετρικών μεγεθών
- Συμπύκνωση με εξάτμιση- απόσταξη
- Μέτρηση του ιξώδες
- Εξισώσεις κινήσεως σωματιδίων στερεών εντός ρευστού
- Εναλλάκτης θερμότητος
- Εξώθηση
- Συμπύκνωση με εξάτμιση
- Μικροκύματα
- Κατάψυξη
- Προσφόρηση- εκχύλιση
- Κοσκίνηση
- Διήθηση
- Εξάτμιση απλού κάθετου σωλήνα
- Μεταφορά θερμότητας
- Εκχύλιση
- Θερμική επεξεργασία και απαρέωση υγρών τροφίμων
- Μίξη ρευστών
- Ρευστά και αντλίες.
ISBN13: | 978-960-87720-1-4 |
Συγγραφέας: | Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος |
Εκδότης: | Πύλες Ε.Π.Ε. |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2005 |
Σελίδες: | 258 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |