Μονάδες τροφοδοσίας (Catering), οργανωτικές δομές και διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2012
- Σελίδες: 408
- ISBN-13: 978-960-418-385-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 23.88 € τιμή βιβλιοχώρας: 23.88  
Οι μονάδες επεξεργασίας τροφίμων και ποτών παρουσιάζουν σήμερα εξαιρετική ποικιλομορφία. Ποικίλες μέθοδοι επεξεργασίας και αμέτρητα προϊόντα που προκύπτουν απ' αυτές (νωπά, ψυγμένα, κατεψυγμένα, αφυδατωμένα, κονσερβοποιημένα, μαγειρεμένα κλπ.) έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες μιας τεράστιας γκάμας πελατών. Την εκπροσώπηση στην αγορά διάθεσης των τροφίμων διεκδικούν παραγωγοί, εξαγωγείς, τμήματα τροφίμων υπερκαταστημάτων, αλυσίδες λιανικής πώλησης, ανεξάρτητα καταστήματα, μονάδες τροφοδοσίας (catering) κάθε μορφής κλπ. Για να μπορούν οι μονάδες παραγωγής και διάθεσης των τροφίμων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καταναλωτών, θα πρέπει, εκτός από την παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων, να δημιουργήσουν και τις προϋποθέσεις ορθής διαχείρισης των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Πρόκειται για λειτουργίες που ξεκινούν από το σχεδιασμό της μονάδας και φθάνουν μέχρι τον καταναλωτή. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN13: 978-960-418-385-2
Συγγραφέας: Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Εκδότης: Τζιόλα
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2012
Σελίδες: 408
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 25χ18
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 902 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο