Χημεία τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: / / /
Μεταφραστής: Βάρναλης, Άγγελος Ι. / Παπαγεωργίου, Μαρία Δ.
Επιμελητής: Ραφαηλίδης, Στυλιανός Ν.
Εκδόσεις: Τζιόλα
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2012
- Σελίδες: 1007
- ISBN-13: 978-960-418-367-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 76.83 € τιμή βιβλιοχώρας: 76.83  
Για την 3η έκδοση μεγάλο μέρος του βιβλίου έχει ξαναγραφτεί και έχουν προστεθεί ή αναθεωρηθεί κεφάλαια, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους τεχνολόγους τροφίμων. Το βιβλίο αποτελείται από 620 και πλέον πίνακες, 472 σχήματα, συμπεριλαμβανομένων 1.100 περίπου χημικών τύπων συστατικών τροφίμων. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό βιβλίο και οδηγό αναφοράς παγκόσμιας αποδοχής. Η λογική οργάνωση των κεφαλαίων γίνεται με βάση τα συστατικά τροφίμων και τα προϊόντα. Παρέχει σύγχρονες πληροφορίες στους μαθητές και ερευνητές της επιστήμης των τροφίμων, τεχνολογίας τροφίμων, αγροτικής χημείας και διατροφής. Η εκτενής χρήση πινάκων για εύκολη αναφορά, η πληθώρα πληροφοριών που δίνεται και το ιδιαίτερα λειτουργικό θεματικό ευρετήριο κάνουν το βιβλίο πολύτιμο βοήθημα για το φοιτητή που επιθυμεί να αποκτήσει ενδελεχή γνώση στη χημεία και τεχνολογία τροφίμων. Είναι επίσης ανεκτίμητος οδηγός αναφοράς για επαγγελματίες χημικούς, χημικούς τροφίμων, τεχνολόγους τροφίμων, μηχανικούς, βιοχημικούς, διατροφολόγους, χημικούς αναλυτές τροφίμων, αγροτικής έρευνας, βιομηχανίας τροφίμων, διατροφής, ελέγχου τροφίμων και εργαστηρίων.
ISBN13: 978-960-418-367-8
Πρωτότυπος Τίτλος: Food Chemistry
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Τζιόλα
Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2012
Σελίδες: 1007
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ22
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 2944 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά