Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Εκδόσεις: University Studio Press
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2011
- Σελίδες: 540
- ISBN-13: 978-960-12-2016-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 54.74 € τιμή βιβλιοχώρας: 54.74  
Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.
ISBN13: 978-960-12-2016-1
Συγγραφέας: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Εκδότης: University Studio Press
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2011
Σελίδες: 540
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 28χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1700 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο