Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Στρατάκος, Αλέξανδρος Χ. / Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Εκδόσεις: University Studio Press
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2011
- Σελίδες: 540
- ISBN-13: 978-960-12-2016-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.
ISBN13: | 978-960-12-2016-1 |
Συγγραφέας: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
Εκδότης: | University Studio Press |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2011 |
Σελίδες: | 540 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 28χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1700 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |