Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: / / / / / /
Εκδόσεις: Σταμούλη Α.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011
- Σελίδες: 191
- ISBN-13: 978-960-351-864-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 14.83 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.35  
Στους ολοένα αυξανόμενους διατροφικούς κινδύνους (εξασθενές χρώμιο και άλλα βαρέα μέταλλα, αντιβιοτικά, τοξίνες, Ε. coli) που αντιμετωπίζουμε σήμερα, η Νομοθεσία Τροφίμων καλείται να μας προστατεύσει. Η ομπρέλα ασφαλείας (που αποτελεί ο νόμος) είναι όμως επαρκής; Ή μήπως μερικοί κίνδυνοι διαπερνούν αυτή την ομπρέλα και εισέρχονται στη διατροφική μας αλυσίδα; Τα παραπάνω ερωτήματα προσπαθούμε να απαντήσουμε σε αυτό το βιβλίο. - Περιγράφουμε τους κυριότερους κινδύνους στα τρόφιμα και στο νερό. - Αξιολογούμε την επικινδυνότητα τους. - Εντοπίζουμε τα νομικά κενά. Διότι στα τοξικολογικά θέματα, η επιστήμη καλείται πάντα να προηγείται του νόμου. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας το αφιερώνουμε στον απλό πολίτη και ευελπιστούμε ότι με αυτό θα κεντρίσουμε τον νομοθέτη να κινηθεί προς την κατεύθυνση εκείνη που θα διασφαλίσει την καλύτερη και πιο αποτελεσματική προστασία της υγείας όλων μας.
ISBN13: 978-960-351-864-8
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011
Σελίδες: 191
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 375 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο