Μικροβιολογία τροφίμων
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Matthews, Karl R. / Montville, Thomas J.
Μεταφραστής: Κολλιοπούλου, Άννα
Επιμελητής: Γιαβάσης, Ιωάννης / Σπηλιώτης, Βασίλης
Εκδόσεις: Ίων
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2010
- Σελίδες: 445
- ISBN-13: 978-960-411-713-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από ένα σύνολο ειδικών, με βάση ότι ο αναγνώστης έχει ήδη εμπειρία και γνώση πάνω στη μικροβιολογία, τη βιοχημεία και τη γενετική.
Η γλώσσα και το επίπεδο του βιβλίου είναι κατάλληλη για προπτυχιακούς φοιτητές. Με σκοπό την ενίσχυση της χρησιμότητας του εγχειριδίου έχουν προστεθεί στην ύλη, μελέτες περιπτώσεων, περιλήψεις κεφαλαίων, ερωτήσεις κριτικής σκέψης και γλωσσάριο.
ISBN13: | 978-960-411-713-0 |
Συγγραφέας: | Montville, Thomas J. |
Εκδότης: | Ίων |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2010 |
Σελίδες: | 445 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1279 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |