Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων

HACCP, ISO 9000:2000 Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Παπασωτηρίου
- Χρονολογία Έκδοσης: 2008
- Σελίδες: 360
- ISBN-13: 978-960-7182-32-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 25.36 € τιμή βιβλιοχώρας: 25.36  
Σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι να δώσει σε συντομία τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για την κατανόηση των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων και στη συνέχεια να επικεντρωθεί σε παραδείγματα εφαρμογής τους με μελέτες περιπτώσεων (case studies), συμβάλλοντας στην αφομοίωση του συστήματος από τον αναγνώστη. Επίσης, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων στην ανάπτυξη ενός επιτυχούς και αποτελεσματικού συστήματος HACCP με ελάχιστο κόστος.
ISBN13: 978-960-7182-32-6
Συγγραφέας: Τσακνής, Γιάννης
Εκδότης: Παπασωτηρίου
Χρονολογία Έκδοσης: 2008
Σελίδες: 360
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 660 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Επιστήμες: Τεχνολογία Τροφίμων