Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων
HACCP, ISO 9000:2000 Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Τσάκνης, Γιάννης
Εκδόσεις: Παπασωτηρίου
- Χρονολογία Έκδοσης: 2008
- Σελίδες: 360
- ISBN-13: 978-960-7182-32-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι να δώσει σε συντομία τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για την κατανόηση των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων και στη συνέχεια να επικεντρωθεί σε παραδείγματα εφαρμογής τους με μελέτες περιπτώσεων (case studies), συμβάλλοντας στην αφομοίωση του συστήματος από τον αναγνώστη. Επίσης, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων στην ανάπτυξη ενός επιτυχούς και αποτελεσματικού συστήματος HACCP με ελάχιστο κόστος.
ISBN13: | 978-960-7182-32-6 |
Συγγραφέας: | Τσακνής, Γιάννης |
Εκδότης: | Παπασωτηρίου |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2008 |
Σελίδες: | 360 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 660 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Επιστήμες: Τεχνολογία Τροφίμων |