Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Σταμούλη Α.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 401
- ISBN-13: 978-960-351-621-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 36.52 € τιμή βιβλιοχώρας: 32.86  
Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα. Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
ISBN13: 978-960-351-621-7
Συγγραφέας: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
Χρονολογία Έκδοσης: 2005
Σελίδες: 401
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 772 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο