Σαλιγκαροτροφία

Το σαλιγκάρι και η εκτροφή του Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: ΑγροΤύπος ΑΕ
- Χρονολογία Έκδοσης: 2011
- Σελίδες: 99
- ISBN-13: 978-960-7667-42-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 21.90 € τιμή βιβλιοχώρας: 21.90  
Τα σαλιγκάρια εκτιμώνται ιδιαίτερα σήμερα για τη διατροφική τους, και όχι μόνο, αξία και η ζήτησή τους στη διεθνή αγορά είναι αυξανόμενη. Η συλλογή των φυσικά αναπτυσσόμενων σαλιγκαριών έχει προ πολλού πάψει να αποτελεί τη βάση για την κάλυψη της ζήτησης, αφού και ανεπαρκής είναι και το προϊόν της δεν έχει τα χαρακτηριστικά ποιότητας και ασφάλειας που ζητά ο καταναλωτής. Έτσι η εκτροφή σαλιγκαριών, σε επιχειρηματική βάση, έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο κλάδο της αγροτικής παραγωγής με πολύ καλές προοπτικές ανάπτυξης. Παράλληλα, η εκτροφή σαλιγκαριών για να γίνει με επιτυχία απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις, καλή οργάνωση και τεχνολογική υποστήριξη του εκτροφέα. Το βιβλίο αυτό γράφθηκε κυρίως για να παράσχει τις βασικές γνώσεις στον υποψήφιο Έλληνα εκτροφέα και περιέχει όλες τις βασικές πληροφορίες για τη βιολογία του σαλιγκαριού, για τα δύο σύγχρονα συστήματα εκτροφής (ανοιχτό και κλειστό), καθώς και για τους κανόνες εκτροφής που διασφαλίζουν την καλή παραγωγικότητα και την ποιότητα στις συνθήκες της χώρας μας. Περιέχονται επίσης πολλά ακόμα στοιχεία για τη διατροφική αξία και τις άλλες ιδιότητες του σαλιγκαριού που κάνουν το βιβλίο χρήσιμο και στον καταναλωτή αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το σαλιγκάρι.
ISBN13: 978-960-7667-42-7
Συγγραφέας: Νικολαΐδης, Αβραάμ
Εκδότης: ΑγροΤύπος ΑΕ
Χρονολογία Έκδοσης: 2011
Σελίδες: 99
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 227 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο